Seimo narės padėka Varnėnų kaimo bendruomenei

Sausio 19-20 dienomis Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga pagal Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos projektą "Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos narių stiprinimas ir plėtra" organizavo konferenciją, kurios metu buvo apdovanota LKBS organizuoto konkurso „Kaimo bendruomenių ir vietos veiklos grupių 2017 m. pasiekimai ir projektų idėjos“ nugalėtojai ir fotokonkurso „Vietos bendruomenių džiaugsmai, rūpesčiai ir pasiekimai“ kaimo kategorijos nugalėtojai. Visus sveikino LKBS pirmininkė Jolanta Marija Malinauskaitė. Renginyje dalyvavo LR Seimo narė Guoda Burokienė, kuri įteikė projekto konkurso nugalėtojams padėkos raštus. 

Seimo narės padėka buvo įteikta Varnėnų kaimo bendruomenei ir jos pirmininkui Žydrūnui Rutkauskui už iniaciatyvumą įgyvendinant projektą „Praleisk laisvalaikį kitaip“, siekį vykdyti alkoholio vartojimo prevenciją, sveiko gyvenimo būdo skatinimą ne tik savo bendruomenėje, bet ir visoje savivaldybėje.
Visiems konferencijos dalyviams VšĮ Sūrūs vėjai pristatė įvairias edukacines programas, kuriose aktyviai dalyvauja ir vietos bendruomenės. Tai puikus pavyzdys, kaip glaudžiai bendradarbiaujant su vietos valdžia, vietos veiklos grupe, kaimo bendruomenėmis, vietos ūkininkais galima pasiekti gerų rezultatų.

 

LVBOS informacija